Cod: K969926 Categorie: Rucsacuri pentru copii
  În stoc
131 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Rucsacul original Zebra My Cuddle Backpack din ediția Home de la compania franceză Kaloo este accesoriul ideal pentru toți copilașii de la 2 la 6 ani. Rucsacul practic cu fermoar este realizat în motivul unei zebre vesele cu urechi, așa că va încânta atât băieții, cât și fetele. Este fabricat din microfibră de cea mai bună calitate și fibre sintetice, este moale la atingere. Curelele reglabile se adaptează nevoilor fiecărui copil, iar interiorul impermeabil, poate fi folosit pentru depozitarea prânzului, caietelor sau jucăriilor. În compartimentul separat din interior poate fi depozitată petăria și alte obiecte mici. Copiii se vor bucura, de asemenea și de eticheta practică, pe care își pot scrie numele și prenumele.

Fermoarul mare permite copiilor acces ușor la rucsac. Motivul animalului are o mare importanță în dezvoltarea imaginației și creativității copiilor, în același timp creează un sentiment de confort. Rucsacul realizat în cele mai mici detalii va încânta fiecare copil cu aspectul său atemporal și practic. Dimensiunile rucsacului sunt de 26*25 cm. Copiii mici îl vor putea folosi la grădiniță, vizite sau excursii cu părinții și prietenii. Se poate curăța foarte confortabil, metoda de curățare recomandată este spălarea la 30°, fără utilizarea înălbitorului și a dedurizatorilor, pentru a păstra culoarea și calitatea jucăriei.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității.

Avantajele rucsacului Kids Lunch Box 

  • rucsac de umeri cu motivul zebrei
  • spațiu de depozitare spațios cu buzunar interior
  • material din microfibra
  • curele reglabile
  • fermoar lung de calitate pentru un acces mai ușor
  • design modern atemporal

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...