Cod: B01191 Categorie: Príslušenstvo k odrážadlám
59 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul cu 4  bucăţi, conuri de jucărie pentru indicarea traseului BIG a fost realizat prin combinaţia culorilor de roşu-alb şi oferă multă distracţie la circulaţia cu babytaxiul, cu tricicleta sau cu bicicleta. Copii pot înconjura conurile rutiere BIG şi îşi pot dezvolta capacităţile motorice. În timpul jocului, ei  îl pot folosi ca blocaj de poliţie,  pentru ocolirea obstacolelor, sau ocolirea conurilor ar putea fi o parte din proba  „examenului de conducere” a babytaxiului. Conurile mari au o înălţime de 26 cm, s-au fabricat din plastic flexibil şi sunt rezistente.

Culorile minunate vii ale conurilor rutiere de jucărie sunt dotate cu un filtru UV pentru ca razele solare să nu le distrugă. Materialele folosite nu sunt dăunătoare sănătății, sunt reciclabile, nu dăunează nici mediului. Tehnologia folosită garantează stabilitatea înaltă. Colțurile conurilor sunt rotunjite prin care este minimalizat pericolul de rănire. Produsele Big au fost testate în diferite instituții, care garantează calitatea produselor. Marca Big oferă 3 ani de garanție pentru produsele sale. 

Jucăriile de la marca germană Big dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - și toate acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii Big este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care vor satisface nevoia fiecărui copilaș - aceasta este marca Big.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...