Cod: K962193 Categorie: Seturi pentru bebeluși
  În stoc
192 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul albastru pentru copii, Kaloo Perle-Gift Set, este un set splendid, care este recomandat pentru băieţi de la vârsta de 0 luni. Setul conţine un ursuleţ pentru alintare, care dezvoltă abilităţile motorice ale micuţilor şi care va putea deveni jucăria preferată a fiecărui băieţel. Setul conţine o şalopetă, o căciuliță și o bavețică, care vor deveni nişte accesorii practice pentru viaţa de zi cu zi a micuţilor. Întregul set de bebe este fabricat din material moale şi mătăsos, străluceşte în culoare fină de albastru, de aceea este ideal pentru fiecare băieţel. Setul pentru copii se achiziţionează într-un ambalaj de cadou frumos, astfel poate fi oferit ca şi un cadou pentru celor dragi.

Jocul cu jucărie de pluș este foarte important pentru dezvoltarea fiecărui bebeluş. Jucăria dezvoltă activitatea creierului, personalitatea, lucrul manual şi abilităţile. Copilul este foarte sensibil la atingere, încă din primele săptămâni după naștere, reacționează la atingere, iar ursuleţul Kaloo stimulează ideal această sensibilitate. Bebeluşii, la adormire, adoră să aibă în jurul lor culori calmante, chiar de aceea are acest set o culoare calmantă de albastru. Datorită aspectului unic, culorilor fine şi suprafeţei netede, acest set cu ursuleţ pentru copii va deveni accesoriul preferat al băieţilor mici în viaţa de zi cu zi.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor de pluș cu un design unic și de calitate, din materiale nedăunătoare sănătății. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo. Curățarea jucăriei este foarte ușoară, spălarea acestuia este recomandată în apă de 30°C. La spălare evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului pentru menținerea culorilor și a calității.

Caracteristici

  • set moale şi fin pentru băieţi
  • setul conţine un ursuleţ pentru alintare, o căciuliţă, o şalopetă şi o baveţică
  • nuanţe de culori plăcute
  • ambalaj de cadou
  • spălare la 30°C, ca produsul să îşi menţină culoarea şi calitatea
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • design franţuzesc unic

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...