Cod: SM220370 Categorie: Scaune pentru păpuși
  În stoc
121 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Scaunul de masă Highchair Natur din populara colecție Baby Nurse este un accesoriu grozav pentru păpuși, care va încțnta în special fetele de la 18 luni. Scaunul este potrivit pentru o papusa cu dimensiunea maxima de 42 cm. Designul frumos în culori pastelate moi de alb și roz combinat cu designul francez îi va încânta pe copii la prima vedere. Spătarul înalt al scaunului va asigura că păpușa va sta stabil, iar micuța mămică o va hrăni confortabil la măsuța de luat masa. In partea din fata a scaunului se afla un joc cu cercuri colorate, iar in partea de jos este un spatiu practic de depozitare in care puteți depozita diverse accesorii pentru papusa.

Când hrănesc păpușa, fetițele au la dispoziție o farfurie albastră și o lingură mare. Scaunul de luat masa este realizat din plastic solid, rezistent si in acelasi timp catifelat la atingere. Acest accesoriu pentru păpuși este un cadou grozav pentru fetele cărora le place să se joace, să hrănească și să aibă grijă de păpușa lor. Jocul cu o păpușă pentru copii este important pentru copii în dezvoltarea abilităților de comunicare și limbaj, aceștia dobândesc simțul responsabilității și se apropie de lumea adulților. Dimensiunile scaunului de luat asa sunt de 34*46*65 cm. Papusa nu este inclusa in pachet.

Smoby este un renumit producător francez de jucării din plastic pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...