Cod: SM240294 Categorie: Cărucioare pentru păpuși de la 18 luni
  În stoc
111 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Scaunul de maşină de la producătorul francez Smoby este un accesoriu fantastic la îngrijirea unei păpuşi. Are cel mai modern design şi are culoare atractivă de verde cu părţi de culoare albă şi neagră. Cu ajutorul scaunului Maxi Cosi & Quinny pentru maşină jocul va deveni şi mai realistic. Scaunul de maşină Smoby este ideal pentru păpuşile cu o înălţime de 42 cm. Caracteristica interesantă al acestuia este că poate fi introdusă în construcţia căruciorului Maxi Cosi & Quinny, prin urmare poate fi folosit în mai multe feluri. Partea textilată poate fi demontată, iar mânerul este rabatabil pentru a putea fi adaptat nevoilor copiilor. Pentru a curăţa textilul vă recomandăm să utilizaţi un burete umed. Scaunul de maşină Smoby este recomandat fetiţelor de la vârsta de 3 ani.

Copiii adoră să se joace cu păpuşi, au grijă de păpuşile lor, precum de propriul lor copil. Această păpuşă de jucărie cu scaun de maşină va face fiecare joc mai interesant şi realistic pentru copii. Fetiţele vor putea duce păpuşile lor favorite la drum şi vor sta în siguranţă, exact ca şi micile mămici. Dimensiunile scaunului de maşină sunt 32*35*47 cm. Este foarte uşor şi este uşor de transportat. Joaca cu păpuşi face parte din cele mai adorate jocuri pentru copii. Joaca cu păpuşi dezvoltă abilităţile cognitive şi motrice ale copiilor, precum şi independenţa lor. Joaca cu păpuşi are un rol important în dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi cele lingvistice ale copilului dvs. Copiii, prin imitarea adulţilor şi prin joaca de-a mămici, vor obţine o imagine realistă despre lumea adulţilor. Pentru acest lucru este ideal scaunul verde Maxi Cosi & Quinny pentru maşină.

Smoby este o marcă franceză recunoscută care se ocupă cu producerea jucăriilor de calitate din materiale inofensive pentru sănătate. Materialul de plastic este solid, rezistent, moale şi catifelat pentru mânuţele copiilor. Culorile jucăriilor sunt vii, iar marginile sale sunt rotunjite, datorită căruia copilul va fi protejat de eventualele răniri şi va fi în siguranţă. Culorile jucăriilor Smoby dezvoltă fantezia micuţilor, vor atrage atenţia tuturor copiilor, chiar de aceea este un cadou ideal pentru cei mai mici. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor. Prinţesa dvs. va fi foarte bucuroasă de faptul că păpuşa ei va călători în siguranţa, la fel ca şi ea. Joaca de-a mămici niciodată nu a fost atât de distractivă.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...