Cod: RC131098 Categorie: Scaun auto copii
  În stoc
1 800 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Scaunul de mașină Red Castle este un accesoriu original si de calitate care va fi apreciat de câtre parinții care calatoresc frecvent cu mațina și doresc să-i ofere bebelușului de la naștere, confortul și siguranța maximă. Acest accesoriu excelent poate fi folosit de câtrec copilașii cu greutate de până la 5 kg. Scaunul reglabil oferă 4 poziții diferite, adaptându-se la nevoile copilului, fiind confortabil pentru călătorii lungi. Centura de siguranță în 3 puncte, cu curele reglabile în înălțime, asigură siguranța copilului. Scaunul auto este întărit la nivelul capului și al șoldurilor, pentru o protecție optimă în cazul unui impact lateral, iar în partea interioară se află pernuțe laterale. Instalarea scaunului de mașină este permisă și pe scaunul din față (cu airbagul dezactivat) sau pe bancheta din spate.

Baza ISOFIX

Pentru o instalare mai ușoară, puteți utiliza și baza ISOFIX. Este un sistem standard pentru atașarea scaunului de mașină pentru copii. Punctele de ancorare ISOFIX sunt integrate în construcția vehiculului, făcând astfel ușor și rapid atașarea bazei ISOFIX la care este introdus scaunul auto. Oferă protecție maximă pentru copil, datorită unei fixări mai puternice și mai sigure. Desigur, scaunul auto poate fi atașat direct pe scaunul mașinii, chiar și fără acest sistem, cu ajutorul centurii de siguranță. Sistemul ISOFIX este susținut în majoritatea vehiculelor noi și vă recomandăm să aflați dacă mașina dvs. este echipată cu acest sistem.

Categorii de greutate și poziția spătarului în mașină:

  • poziția cuclat, până la 5 kg (pentru utilizarea în mașină cu centură de siguranță sau fără Isofix)
  • spătar ușor înclinat, până la 5 kg (pentru utilizarea în mașină cu sistemul Isofix sau centură de siguranță)
  • spătar înclinat mediu, până la 5 kg (doar cu sistemul Isofix)
  • clasic, poziție verticală, de la 5 la 10 kg (pentru utilizarea în mașină cu centură de siguranță, fără Isofix)

Poate fi combinat cu căruciorul

Un alt avantaj al scaunului auto este compatibilitatea cu cărucioarele CityLink® II, Evolutwin® de la Red Castle (furnizate cu suporturi de montare). Ca și în mașină și în cărucior, scaunul de mașină oferă posibilitatea de a stabili poziția, în cazul în care copilul adoarme, puteți regla ușor scaunul în poziția culcat. Când copilul se trezește, așezați scaunul în poziția inițială. Scaunul auto multifuncțional oferă o serie de modalități de utilizare și este dotat cu un acoperiș pliabilparapet și parasolar. Mânerul pentru scaunul auto este din aluminiu și poate fi utilizat în 3 poziții: scaun mașină, landou sau în căruciorul pentru copii. Capacitatea maximă a scaunului auto, în combinație cu căruciorul, este de 9 kg.

Lungimea scaunului auto este de 75 cm în poziție culcat, iar în poziția clasică cu spătarul înclinat, lungimea acestuia este de 57 cm. Greutatea scaunului auto este de 4,6 kg (fără parapet și acoperiș). Husa de ploaie și sistemul de fixare Isofix pentru scaunul auto, sunt comercializate separat, nu sunt incluse în pachet. Notă: lungimea centurii de siguranță în mașină depinde de modelul mașinii. Vă recomandăm să verificați dacă scaunul pentru mașină este potrivit pentru autovehiculul dumneavoastră. Scaunul auto respectă standardul european de securitate ECE R-44/04.

Avantaje

  • scaun auto multifuncțional
  • poate fi utilizat ca și scaun mașină, landou sau în căruciorul pentru copii
  • sigur și de calitate
  • îndeplinește standardul european de securitate
  • reglabil
  • greutate redusă - doar 4,6 kg
  • design elegant
  • în pachet este inclus parasoalrul, landoul și diverse accesorii
  • potrivit de la naștere

Despre marca Red Castle

Marca Red Castle se concentrează pe produse de înaltă calitate, produse de cea mai bună calitate, cu siguranță vor atrage atenția copiilor și adulților. Produsele Red Castle sunt inspirația pentru confort, securitate și îngrijire. Producătorul utilizează numai cele mai bune materiale care nu conțin metale grele și vopsele dăunătoare și sunt, de asemenea, ecologice. Marca Red Castle îndeplinește cerințele de siguranță și are numeroase certificări emise de laboratoare independente.

Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...