Cod: TO160101 Categorie: Scutece
  În stoc
76 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Scutecele pentru bebeluşi toTs sunt alcătuite din 4 scutece de culoare albastră şi albă,care sunt de mărime mare. Datorită culorii este recomandat mai ales băieţilor de la 0 luni. Scutecele toTs din bumbac sunt nişte scutece super moi , în care fiecare micuţ se va simţi confortabil.În ambalaj se află 4 bucăţi de scutece pentru copii, ale căror mărime este 100*100. Scutecele pentru copii sunt fabricate din bumbac 100% natural, sunt uşoare şi permeabile pentru aer. Este ideal pentru acoperirea micuţilor, este ideal folosind ca un parasolar pe cărucior sau este ideal chiar şi în procesul de alimentare a copiilor. Scutecele pentru copii au fost fabricate în vederea pielii moale a bebeluşilor, de aceea este ideal micuţilor chiar şi din ziua naşterii. Datorită ambalajului practic în formă de cutie de carton, poate fi ideal ca şi cadou în vizită la nou-născut.

SmarTrike este o firmă producătoare de triciclete renumite pentru copii şi rollere, ale căror produse sunt apreciate în întreaga lume şi nu au concurenţă. Noile produsele ale seriei firmei smarTrike sunt produsele toTs pentru îngrijirea bebeluşilor pentru cei mici. Acesta este o categoria nouă, care oferă un ajutor practic şi stilat părinţilor pentru satisfacţia nevoilor zilnice ale micuţilor. ToTs oferă o colecţie modernă şi elegantă cu produse de calitate înaltă, care reflectă ideal gustul părinţilor şi micuţilor. Accesoriile sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate cu un aspect format în amănunte. Oferă o calitate deosebită la preţ rezonabil, pe când îşi menţine stilul la un nivel ridicat. Scutecele din bumbac 100% sunt multifuncţionale astfel nu pot lipsi nici din seturile micuţilor.

Caracteristici

  • scutece pentru copii din bumbac 100% natural 
  • pentru băieţi 
  • combinaţie de culori alb şi albastru cu modele de păsări
  • 4 bucăţi în ambalaj
  • în ambalaj de carton
  • design unic
  • se poate folosi chiar din clipa naşterii
  • multifuncţional
  • mărime mare 100*100

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...