Cod: SM211042 Categorie: Garaje și seturi de mașinuțe
  În stoc
121 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Producătorul francez Smoby prezintă o minunată staţie de pompieri de jucărie Vroom Planet cu ascensor, cu două maşinuţe, cu un avion şi cu un elicopter. Sediul etajat de pompieri este dotat cu părţi mecanice mobile - o barieră care se poate deschide, un ascensor funcţionabil în turn, care va permite maşinilor să circule în sus şi în jos, după cum este necesar. Sediul de pompieri de jucărie poate fi ataşat la majoritatea produselor din seria Vroom Planet - la autostrăzi sau garaje. Sediul de pompieri de copii conţine şi două maşinuţe frumoase, un avion şi un elicopter Vroom Planet de jucărie cu o faţă zâmbitoare şi cu un design vesel, care au fost concepute pentru cei mai mici. Roţile maşinuţei, ale avionului şi ale elicopterului se rotesc uşor şi încap bine în mânuţele copilului.

Forma sediului etajat de pompieri de jucărie, a maşinuţei, a elicopterului şi a avionului este rotunjită pentru siguranţă, nu au margini, astfel încât prinderea lor este confortabilă, prin urmare micuţii nu se rănesc în timpul jocului şi nu zgârie mobila. Străluceşte într-o combinaţie uimitoare de culori - culoarea dominantă este cea roşie, dar fiecare culoare este vibrantă şi modernă. Designul său a fost conceput special pentru copii de la vârsta de 12 luni. Dimensiunile sale sunt 21 x 30 x 42 cm. Jocul cu sediul de pompieri pentru copii este o activitate distractivă şi este ideal pentru eliberarea fanteziei. Este un joc ideal mai degrabă pentru băieţi, decât pentru fetiţe. Renumitul producător francez Smoby are ani lungi de tradiţie şi experienţă în fabricarea jucăriilor pentru copii pentru piaţa mondială şi nu doar în categoria sediilor de pompieri de jucărie.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...