Cod: BE913527 Categorie: Seturi pentru masă
  În stoc
187 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul de masă pentru copii Silicon learning set de la Beaba va deveni o parte fidelă a fiecărei gospodării cu copii de la vârsta de 8 luni. Setul de masă format din trei părți este format dintr-un bol practic, o linguriță 2nd age și o cană de băut. Întregul set este fabricat din silicon rezistent, care nu se poate sparge, dar flexibil, care nu conține BPA și nu pune în pericol sănătatea copiilor. Setul de masă în culorile gri și roz are forme ergonomice și facilitează procesul de hrănire și de mâncat indepedent. Un avantaj uriaș este, fără îndoială, vasul împărțit în trei părți, care va menține ordinea în farfurie.

Părinții se vor bucura și de ventuza practică, care împiedică mișcarea farfuriei în jurul mesei. Nu trebuie să vă faceți griji că, copilul va vărsă mâncare fierbinte pe el sau se va murdări. Marginile rotunjite ridicate ale farfurei, se vor ocupa și de siguranta alimentară. Lingurița de silicon este special concepută pentru mâinile copiilor si la fel este si cu partea care vine în guriță, care este în același timp rotundă si nu irită gingiile sensibile ale copiilor. Cana pentru bebeluși cu mânere și pai reprezintă, la rândul său, o tranziție lină de la băutul din sticlă cu suzetă la o băutul separat din pahar. De asemenea, puteți spăla întregul set de masă Beaba în mașina de spălat vase.

Marca franțuzească Beaba cucerește piața cu accesoriile sale inovative de bucătărie și cu produsele sale pentru îngrijirea bebelușului începând din 1989. Proiectanții mărcii se străduiesc să fabrice produse, care corespund celor mai înalte cerințe de calitate. Toate produsele pentru bebeluși Beaba dispun de o calitate înaltă și folosirea acestora este foare ușoară. Producătorul franțuzesc Beaba dispune de numeroase premii, care nu reflectă doar părerea experților, ci și a părinților și copiilor mulțumiți. 

Caracteristici

  • set de masă din trei piese
  • bol, linguriță și cană
  • pentru copilașii de la 8 luni
  • realizat din sticlă de calitate
  • BPA free
  • design francez modern

Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...