Cod: BE913529 Categorie: Seturi pentru masă
  În stoc
282 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul de masă On-the-go Mealtime Beaba salvează copiii înfometați oricând și oriunde și dă o mână de ajutor părinților. Setul de masă din 4 piese de culoare gri-albastru este ideală pentru călătorii, excursii scurte cu copii, dar si vizite de câteva ore în parc sau loc de joacă. Rolul principal în setul de masă îl joaca geanta termică Beaba ușoară, mare și deosebit de stilată, care asigura temperatura potrivită a hranei copiilor dumneavoastra. Geanta termică din atelierul brandului francez Beaba vine la dvs. într-o culoare gri nemuritoare si este pregătită să protejeze porțile mari de mâncare proaspăt preparate în timpul călătoriilor. Geanta termică pentru recipiente și sticle este perfectă pentru depozitarea alimentelor calde sau reci și o puteți folosi pe drum, dar si la plimbari cu copii și cărucioare. Accesoriile de hrănire pentru bebeluși sunt depozitate în siguranță în geanta termică, pe care trecătorii o confundă cu ușurință cu o geantă de mână.

Geanta termica Beaba include o cană de băut de 250 ml, un termos alimentar din oțel inoxidabil de 500 ml și o linguriță de hrănire din silicon 2nd Age. Nu trebuie deloc să vă faceți griji cu privire la băuturile sau alimentele vărsate, pentru că atât cana, cât și termosul au capace perfect etanșe, care, de asemenea, nu lasă să intre mirosul. Geanta termică are un volum total generos de 5 litri. Este ideală pentru transportul unei cantități mari de alimente și a tuturor nevoilor pentru copiil. Geanta termă Beaba are și un compartiment frontal practic pentru toate lucrurile necesare pe care dvs., ca părinte, trebuie să le aveți tot timpul cu dvs. Geanta termică Beaba se închide cu fermoar și, datorită înălțimii de 23 cm, puteți depozita confortabil un pahar cu o băutură și o caserolă cu mâncare în ea. Geanta termică pentru recipiente și sticle de la Beaba este confecționată din material impermeabil și rezistent și o puteți curăța cu un burete umed. Setul de masă nu conține BPA, BPS și nu conține ftalați.

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, accesorii revoluţionare de bucătărie şi produse pentru îngrijirea copiilor, de la scaune de masă, până la ochelari de soare pentru copii. Designerii mărcii Beaba se străduiesc la plănuirea şi realizarea produselor de înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba se poate mândri cu numeroase premii şi aprecieri în urma unor jurizări profesionale, dar și de la părinții mulțumiți.

Caracteristici

  • set de masă Beaba
  • geantă termică cu pahar, termos și mâncare și linguriță
  • volum de 5 litri
  • potrivită pentru călătorii
  • ideală pentru călătorii
  • design modern franțuzesc
  • calitate franțuzească de top
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...