Cod: BE913556 Categorie: Seturi pentru masă
  În stoc
217 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul de masă pentru copii Silicone Meal Essentials Set din atelierul prestigiosului brand francez Beaba reprezintă tot ce au nevoie bebelușii și părinții pentru prima lor masă adevărată. Setul de masă din patru piese într-o combinație de gri și verde constă dintr-o farfurie, o cană, o bavetă și o linguriță 2nd age. Acest set Beaba Meal Essentials este special conceput pentru nevoile bebelușilor care încep să mănânce independent și este potrivit pentru copiii de la 8 luni.

Întregul set de masă este realizat din silicon gros de înaltă calitate, care nu se sprage și perfect pentru copii. Formele rotunde și înălțate ale vaselor pentru copii asigură siguranța în timpul meselor, iar părinții vor fi cu siguranță încântați de ventuzele de pe farfurie, care le vor menține pe loc în timp ce mănâncă. Un avantaj îl constituie și mânerele de pe cană și suzeta practică, datorită cărora copiii învață să bea independent. Vă recomandăm să spălați manual setul de masă din silicon pentru a-i păstra calitatea pentru o perioadă lungă de timp.

Marca franceză Beaba bucură cu produsele sale pe familii cu copii din anul 1989. Sistemul patentat al produselor Beaba aduce în case produse de calitate și cu design frumos care îndeplinesc cele mai înalte criterii de calitate. Gama largă de produse a mărcii Beba este apreciată de părinți mulțumiți din întreaga lume dar și de jurizări profesionale. Produsele Beaba sunt rezultatul muncii comune a unor designeri pricepuți cărora scopul este de a satisface părinții exigenți.

Caracteristici

  • set de masă pentru copii 4 piese
  • volum de 300 ml
  • din material care nu se sparge
  • cu ventuze practice
  • design modern franțuzesc
  • produs de calitate superioară
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...