Cod: BE913518 Categorie: Seturi pentru masă
  În stoc
212 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Popularul brand francez Beaba și-a unit forțele cu cunoscutul producător Duralex și rezultatul este unicul set de masă de acest gen din lume. Setul de masă din trei părți Duralex Yellow Glass Meal Beaba în culori frumoase este realizat direct în Franța și este întruchiparea a tot ceea ce trebuie să mănânce copiii. Setul iconic de masă pentru copii de la 36 de luni este format dintr-o farfurie, bol și pahar și va aduce nu doar funcționalitate, ci și un design modern, ergonomic în bucătărie. Sticla securizată Duralex de cea mai bună calitate, este completată de suporturi antiderapante din silicon sub bol si farfurie, care garantează aderența la masa si previne accidentele.

Setul de masă Duralex Yellow Glass Meal Beaba din sticlă securizată are forme ergonomice care le permit copiilor să mănânce fără ajutorul unui părinte. Siguranța în timpul fiecărei mese este asigurată și de un material inofensiv, sigur, care este rezistent la zgârieturi și nu lasă mirosuri sau pete pe suprafața sa. Garanția de calitate 100% este adusă în gospodăriile cu copii, printr-un parteneriat cu Duralex, precum și silicon gros de cea mai bună calitate fără BPA. Puteți spăla setul de tacâmuri fără părțile din silicon în mașina de spălat vase.

Marca franțuzească Beaba cucerește piața cu accesoriile sale inovative de bucătărie și cu produsele sale pentru îngrijirea bebelușului începând din 1989. Proiectanții mărcii se străduiesc să fabrice produse, care corespund celor mai înalte cerințe de calitate. Toate produsele pentru bebeluși Beaba dispun de o calitate înaltă și folosirea acestora este foare ușoară. Producătorul franțuzesc Beaba dispune de numeroase premii, care nu reflectă doar părerea experților, ci și a părinților și copiilor mulțumiți. 

Caracteristici

    • set de masă din 3 piese
    • pentru copilașii de la 36 de luni
    • din sticlă securizată și silicon de calitate
    • BPA free
    • design ergonomic franțuzesc
    • calitate superioară 
    • realizat în Franța
    Contact
    Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
    loader  Se încarcă comentariul...

    AM ALES PENTRU DVS.

    loader  Produse cele mai vândute...