Cod: TO280207 Categorie: Lenjerie pătuț bebe
  În stoc
131 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul de lenjerie pentru pătuț cu două piese din colecția Classic al firmei smarTrike este un set suplimentar modern pentru bebe, care este recomandat fiecărui copil încă de la naștere. Cu culorile plăcute aduce bucurie bebelor nou-născuți, culori de care nu se obosesc ochii copiilor. Setul de culoare albastru deschis are două lenjerii de pat- una pentru plapumă și una pentru pernă. Ambele elemente ale setului sunt fabricate din 100% bumbac satin, care este catifelat pentru pielea bebelușilor. Plapuma albastră și perna sunt elemente ideale  pentru camera copiilor.

Plapuma pentru pătuț ține cald copilului în timpul somnului. Materialul este respirabil, ținând cont de nevoile celor mici la fabricare. Pe fundalul albastru deschis al lenjeriei pentru plapumă sunt motive drăguțe cu pisică și pasăre. Partea cealaltă a lenjeriei de pat este de culoarea albă, completând perfect pernuța. Colțurile cearșafului pentru pernă sunt decorate tot cu motive de pasăre, păzind somnul bebelușilor și nu deranjând. Copii și părinții se vor indrăgosti din prima clipă de această păturică albastră cu pernă decorate cu  motive drăguțe cu pisicuță.

SmarTrike este o firmă recunoscută pentru fabricarea rollerelor și tricicletelor pentru copii, ale căror produse sunt apreciate în întreaga lume şi nu au concurenţă. Noile produsele ale seriei firmei smarTrike sunt produsele toTs pentru îngrijirea bebeluşilor pentru cei mici. ToTs oferă o colecţie modernă şi elegantă cu produse de calitate superioară, care reflectă perfect gustul părinţilor şi micuţilor. Acesta este o categoria nouă, care oferă un ajutor practic şi stilat părinţilor pentru satisfacţia nevoilor zilnice ale micuţilor.

Caracteristici

  • Set de lenjerie pentru copii cu două elemente
  • Cearșaf pentu pernă și plapumă
  • Fundal albastru deschis cu motive drăguțe de pisică
  • Recomandat celor mici
  • Plăcut pentru pielea bebelușilor
  • Produs de calitate cu design unic
  • Pentru comfortul și siguranța bebelușilor în pătuț
  • Cadou ideal pentru cei mici
  • 100% bumbac satin

 

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...