Cod: SM310507 Categorie: Jucării roboți de bucătărie
  În stoc
131 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Aparatul de cafea Smoby şi prăjitorul de pâine Tefal se poate achiziţiona împreună cu ceşti, cu linguriţe şi cu pâine prăjită, astfel încăt aparatele de bucătărie să facă şi mai realistică jocul. Setul mic dejun este ideal copiilor de la vârsta de 3 ani. Copii vor putea face cafea la mic dejun sau pot prepara pâini prăjite cu articolele de bucătărie, care sunt copiile realistice ale aparatelor Tefal. Aşezaţi cele 2 pâini în prăjitorul de pâine, care vor sări afară în doar câteva secunde. Preparaţi cafea cu aparatul de cafea, care are un filtru de apă care se poate scoate. Turnaţi apă în recipient şi după apăsarea butonului observaţi cum picură apa în ceaşcă. Această jucărie petru micile bucătari dezvoltă fantezia şi creativitatea copiilor, deoarece copii în timpul jocului inventează diferite întâmplări şi diferite moduri pentru sevirea lor şi al persoanelor cei dragi. Setul de copii de bucătărie este ideal copiilor de la vârsta de 3 ani.

Prin aparatele mici Tefal se va dezvolta motorica fină şi abilităţile de mişcare. Acesta este un cadou ideal pentru fiecare copil, care adoră să încerce lucruri noi, iar culorile tărcate vor garanta, că acesta va fi o jucărie ideală pentru fiecare cameră de copii. Este foarte important pentru dezvoltarea copiilor, să se joace jocuri de rol, imitând adulţii. Pe deasupra că este un mod splendid de distracţie, face parte şi din dezvoltarea mentală a copiilor. Vor învăţa să-şi asume responsabilitatea pentru faptele lor, şi se dezvoltă creativitatea şi fantezia lor. Prin manipularea lucrurilor folosite în fiecare zi de către adulţi, copii vor ajunge mai aproape de lumea adulţilor. Pentru acest lucru este ideal setul de mic dejun din plastic Smoby.

Smoby este o firmă franceză recunoscută, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor din plastic. Plasticul pe jucăriile Smoby este puternic, rezistent şi în acelaş timp şi mătăsos la atingere. Fiecare jucărie are marginile rotunjite, astfel încât copii să se joace mereu în siguranţă şi să fie protejaţi mereu împotriva accidentelor. Culorile jucăriilor Smoby dezvoltă fantezia şi imaginaţia copiilor, atrage atenţia lor, de aceea este cadoul potrivit pentru cei mai mici copii. Procesul de fabricare Smoby este supravegheat cu severitate, de aceea jucăriile se potrivesc celor mai severe cerinţe referitoare la siguranţă. Smoby este garanţie pentru calitatea franceză, designul unic şi unicitatea produsului, care se înalţă pe piaţa europeană.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...