Cod: SM024395 Categorie: Accesorii pentru păpuși
  În stoc
111 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul pentru înfăşat Smoby Baby Nurse pentru păpuşă de jucărie este o jucărie nemaipomenită pentru copii, care este împachetată într-o valiză compactă de culoare roz. Acest set pentru înfăşat de jucărie pentru copii este recomandat de la vârsta de 3 ani. Setul este plin de accesorii, care sunt necesare pentru hrănire şi pentru înfăşat. Printre aceste accesorii se află un pieptene, scutece, suzetă, mâncare de bebeluşi, termometru, ulei, biberon cu lapte , biberon, perie pentru curăţat, farfurii cu tacâmuri, toate aceste accesorii sunt împachetate într-un cufăr roz, pe care micuţii vor putea duce oriunde şi nu va ocupa mult spaţiu. Dimensiunile setului pentru înfăşat pentru păpuşi sunt 26*23*10 cm. Acesta este un produs franţuzesc de calitate care sunt fabricate din materiale solide şi rezistente, iar datorită acestora vor rezista mult timp lângă compania micuţilor. Plasticul este uşor şi plăcut la atingere.

Smoby se poate mândri de mulţi ani cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii. Jucăriile sunt de calitate şi sunt fabricate din materiale nedăunătoare sănătăţii şi din plastic de calitate. Aceste materiale au trecut prin probe europene referitoare la calitate. Acesta este o jucărie splendidă şi unică, care se asigură de distracţia lungă a prinţesei dumneavoastră. Jocul cu păpuşi dezvoltă fantezia micuţilor. Copilul dumneavoastră se va juca cu păpuşile de jucărie de parcă ar fi adevăraţi. Le hrănesc, le spală, le adoarmă şi le înfăşează. Jocul cu păpuşi este foarte important pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi pentru dezvoltarea vocabularului.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...