Cod: BE915050 Categorie: Șezlonguri pentru bebeluși
  În stoc
1 079 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Șezlongul reglabil pentru copii Up & Down Bouncer IV va aduce confort bebelușului dumneavoastră pe tot parcursul zilei! Acest pătuț confortabil pentru bebeluși într-o combinație frumoasă de culori se va transforma brusc într-un leagăn sigur. Datorită căptușelii unice, care este ergonomică și confortabilă în același timp, puteți folosi șezlongul pentru bebelușii de la 0 luni. Avantajul este, de asemenea, perna moale, care va oferi bebelușilor un sprijin optim pentru cap. După trei luni, puteți îndepărta pur și simplu întreaga inserție cu perna și puteți continua să utilizați pătuțul în siguranță până când copilul ajunge la o greutate de 9 kg, adică în jur de șase luni.

Confort

Pătuțul pentru bebeluși este confortabil, căptușit cu material moale, iar datorită marginilor ridicate, copiii se simt confortabil în el. Cu toate acestea, șezlongul Beaba Up & Down Bouncer IV ușurează viața părinților care nu vor mai fi nevoiți să se aplece spre copil - datorită înălțimii reglabile, aceștia pot regla șezlongul după bunul plac, astfel încât să se poată bucura de fiecare moment al zilei alături copilul lor. Șezlongul cu căptușeală frumoasă poate fi spălat și în mașina de spălat, pe un program delicat. Șezlongul cu o husă frumoasă are o tetieră, care oferă nou-născutului sprijin pentru cap.

Scaunul de odihnă Beaba cu model drăgălaș se poate regla în 4 înălțimi - prin apăsarea butoanelor de siguranță scaunul se poate regla mai sus sau mai jos. Bebelușul își poate privi părinții de la o înălțime ideală, frații și evenimentele, care se întâmplă în jurul său. Mai mult, scaunul de odihnă se poate înclina cu o mână în 3 poziții astfel că, la nevoie bebelușul poate să doarmă confortabil în acesta. De siguranța bebelușului se îngrijește centura de siguranță în 5 puncte. Scaunul de odihnă în același timp poate servi și ca leagăn care de asemenea se poate fixa în vederea evitării răsturnării. Scaunul de odihnă cu o structură stabilă este dotat cu două mânere practice, care fac posibilă mutarea ușoară a scaunului de odihnă. Capacitatea maximă admisă a șezlongului este de 9 kg. Puteți spăla perna detașabilă și inserția pentru nou-născut în mașina de spălat la 40° în modul de spălare manuală.

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 ușurează munca părințiilor cu copii mici.  Producătorii și designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie din material de cea mai înaltă calitate, datorită căruia produsele acestui brand îndeplinesc cele mai înalte criterii de calitate. Producătorul francez Beaba de la începutul carierei sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Caracteristici

  • scaun pentru bebeluși
  • potrivit de la 0 luni
  • capacitate maximă admisă de 9 kg
  • cu o inserție specială pentru nou-născuți
  • leagăn stabil
  • scaun reglabil în înălțime
  • centură de sigurană în 5 puncte
  • îndeplinește cele mai înalte criterii de siguranță
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...