Cod: BIG56495 Categorie: Príslušenstvo k odrážadlám
45 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Sirena electronică Light-Sound SOS cu sunet și lumină de la producătorul renumit german BIG este un accesoriu de calitate și unic pentru fiecare babytaxiu BIG și tractor cu volan. Sirena modernă electronică cu sunet și lumină îi distrează pe copii. Light Sound-ul SOS electronic funcționează cu 2 baterii 1,5 V/LR44, care sunt incluse în ambalaj și se poate conecta ușor pe volanul babytaxiului. Designul de culoare al sirenei electronice este dotat cu filtru UV, care oferă protecție față de razele dăunătoare ale soarelui. Acesta este îtr-adevăr un accesoriu unic cu care mersul cu viteză pe babytaxiul pentru copii va fi mai distractiv. 

Jucăriile mărcii germane BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care reprezintă puterea, rezistența și masivitatea- și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care îndeplinesc nevoile fiecărui copilaș. Aceasta este marca BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...