Cod: SM211336 Categorie: Jucării pentru bebeluși
  În stoc
101 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul Smoby pentru bebeluşi conţine decoraţiuni muzicale şi luminoase de noapte Cotoons, o stea deasupra pătuţului şi o lună luminoasă. A fost fabricat pentru cei mai mici bebeluşi de la vârsta de 0 luni. Jocul pentru cei mici, steaua şi luna, redă melodii plăcute care vor distra şi preocupa micuţii o perioadă lungă de timp. Steaua deasupra pătuţului pentru bebeluşi luminează şi redă muzică plăcută pentru cei mici, ceea ce va ajuta la crearea unei atmofere plăcute. Muzica este perfectă pentru liniştirea şi adormirea micuţului. Luna are o lumină slabă, astfel micuţul nu va trebui să doarmă în întuneric. Redă, de asemenea, melodii plăcute. Jucăriile unice pentru bebeluşi, steaua şi luna, au un design frumos şi vor atrage imediat interesul copiilor. Steua pentru copii are culoare albă cu o parte albastră de unde se agaţă şi cu o stea albastră la capătul sfoarei, care poate fi trasă.

Elementul decorativ al stelei pentru cei mici este imaginea colorată al gândăcelului Chowing. Steaua pentru bebeluşi poate fi pornită prin tragerea în jos a sfoarei. Se opreşte automat în momentul în care sfoara a ajuns până la lungimea sa iniţială. Steaua muzicală funcţionează cu baterii AAA/LR03. Bateriile nu fac parte din pachet. Luna este, de asemnea, albă şi este decorată cu gândăcelul colorat Chowing. Se poate porni şi opri cu butonul din lateral. Luna muzicală funcţionează cu baterii AAA/LR03. Bateriile nu fac parte din pachet. Smoby este o marcă franceză faimoasă care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii din materiale inofensive pentru sănătate. Produsele Smoby sunt de foarte bună calitate şi au certificat european de calitate. Materialul de textil şi plastic ale produselor sunt de calitate şi catifelate la atingere.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...