Cod: BE911721 Categorie: Sterilizatoare și încălzitoare
  În stoc
378 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Sterilizatorul de biberoane Stéril'express 2in1 din atelierul brandului francez Beaba este un sterilizator electric pe aburi care sterilizează în profunzime și rapid toate biberoanele, precum și suzetele. Sterilizatorul Beaba curăță sticlele mult mai eficient decât o mașină de spălat vase sau decât dvs. și o face în câteva minute. Sterilizatorul electric Beaba are două recipiente separate - unul mare pentru 9 biberoane cu gura îngustă,  6 cu gura largă, și unul mic pentru capace si tetine. Recipientele pot fi aranjate unul peste altul sau le puteți steriliza pe fiecare separat.

Sterilizarea în acest sterilizator Beaba este într-adevăr eficientă și distruge 99,9% din bacterii ca și salmonela, enterobacteria sau listeria. Sterilizatorul Beaba se oprește la sfărșitul fiecărui ciclu de curățare.  Pachetul de sterilizare include o măsurătoare pentru apă și clește pentru sticle. Sterilizatorul se controlează printr-un singur buton și se utilizează foarte ușor.

Marca franceză Beaba aduce din anul 1989 în gospodăriile cu copii, vase revoluționare și produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Produsele mărcii franceze Beaba sunt lăudate de părinți din întreaga lume și în fiecare an sunt apreciate și

Caracteristici

  • sterilizator electronic pentru sticle
  • două recipiente separate
  • distruge 99,9% din bacterii
  • manipulare simplă
  • îndeplinește criteriile de calitate
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...