Cod: SM024362 Categorie: Accesorii pentru păpuși
  În stoc
76 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Suportul pentru înfăşat Smoby Baby Nurse de la compania Smoby, este recomandat copiilor de la vârsta de 3 ani. Setul pentru înfăşat este ideal păpuşilor cu o dimensiune de 20-42 cm. Fetiţele adoră să ducă cu ele atât păpuşile, cât şi acest set splendid. Păpuşile se vor putea înfăşa pe acest suport moale şi fin, sau se vor putea chiar şi adormi pe acesta. Suportul este dotat cu accesorii pentru baie şi pentru îngrijirea păpuşilor. Dacă copilul a terminat ce are de făcut, suportul poate fi împăturit la jumătate, iar datorită celor două mânere poate fi transportat cu uşurinţă exact ca şi o geantă. Străluceşte în culoare frumoasă de roz închis.

Setul conţine o perie, ulei, scutec şi mănuşă. Copilul va găsi tot de ce are nevoie, pentru a efectua înfăşatul exact ca şi mămicile. Furnizorul renumit franţuzesc al jucăriilor de copii se poate mândri cu o experienţă lungă în fabricarea jucăriilor pentru copii. Marca se află pe o poziţie de lider pe piaţă. Această jucărie unică se asigură de ore lungi de distracţie prin jocul cu păpuşi. Jocul cu păpuşi dezvoltă fantezia copiilor.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...