Cod: BE930294 Categorie: Aparat supraveghere bebeluși
  În stoc
895 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Zen+ supraveghere electronică bebe este un instrument excelent auxiliar pentru familiile cu copil mic. Folosirea Zen+ monitor cu o performanță înaltă a producătorului franțuzesc Beaba este foarte intuitiv și ușor. Camera panoramică este dotată cu vedere de noapte infraroșu. Ecranul color de 4.3" oferă imagine de calitate cu o rezoluție mare. Partea dispozitivului include de asemenea un transmițător, un termometru echipat cu senzor, o alarmă și face posibil și zoom-ul dublu. Mai mult Beaba Zen+ supraveghere electronică bebe îi va legăna în somn pe copilaș cu muzică. 

Distanța de acționare Zen+ supraveghere Bebe este de 250 m în mediul exterior și 30 m în interior. Echipamentul electronic este alcătuit din două părți - camera panoramică cu vedere de noapte infraroșu este situată în camera copilului în timp ce monitorul cu o rezoluție înaltă se află la părinte. Unitatea parentală funcționează cu baterie de litiu, care se poate încărca cu ajutorul unui adaptor de curent alternativ de 5 V. Poate transmite timp de 4 ore ca încărcare continuă și poate transmite înregistrarea timp de 8 ore la modul întrerupt. Camera panoramică poate fi rotită lateral la 270° grade și 90° sus și jos. În timpul înregistrării este conectat la un adaptor de alimentare de 5 V pentru micro USB. 

Despre marca Beaba

Marca Beaba, care provine din Franța a cucerit piața în 1989, de atunci încearcă cu produsele sale revoluționare să facă viața părinților mai ușoară cu bebeluși. În oferta sa găsiți selecția largă a ustensilelor de la aparate cu gătit sub aburi până la ochelarii de soare pentru copii. Designerii și producătorii mărcii se concentrează în primul rând pe calitate, datorită acestuia, produsele lui Beaba corespund celor mai stricte cerințe de siguranță în timp ce folosirea acestora este foarte ușoară. Producătorul franțuzesc Beaba dispune de numeroase premii, care nu reflectă doar părerea profesioniștilor, ci și a copiilor și părinților mulțumiți. 

Caracteristici

  • Supraveghetor electronic de bebe
  • Cameră panoramică
  • Vedere de noapte infraroșu
  • Ecran colorat
  • Rezoluție mare 
  • Distanță mare de acționare în exterior, de asemenea în interior
  • Folosire ușoar și intuitivă
  • Design modern franțuzesc
  • Calitate de top
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...