Cod: SM500167 Categorie: Atelier din lemn pentru copii cu unelte
  În stoc
131 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul de unelte electrice Smoby Black&Decker Quatro este un joc elaborat şi practic. Este ideal pentru băieţii care adoră să meşterească şi să lucreze cu unelte. Unealta conţine 3 accesorii care fac ca aceasta să devină un dispozitiv cu funcţii multiple şi îl fac pe copilaşul dvs. un mic meseriaş adevărat. La un moment dat este o maşină de găurit, apoi un şlefuitor şi în final un fierăstrău manual. Toate aceştia într-un singur accesoriu cu capete înlocuibile. Având în vedere că este electrică, funcţionează cu baterie. În timpul jocului emite sunete sonore, exact ca şi o unealtă adevărată. Este un accesoriu perfect pentru băncile complexe de lcuru de la compania Smoby.

Este un dispozitiv de lucru cu funţii multiple din materiale de plastice de calitate, care sunt durabile şi vor rezista mult timp. La atingere sunt plăcute şi blânde pentru piele. Este conceput astfel încât micuţul să îl poată prindă simplu şi corect. Este produsul companiei franceze Smoby, a cărui tradiție și experiență de lungă durată în domeniul producției de jucării reprezintă o garanție a calității europene deosebite. Dacă băieţelul dvs. adoră să se joace cu unelte, el se va distra ore întregi cu acest joc. Va învăţa cum funcţionează diferite unelte şi îşi va dezvolta motricitatea fină, ceea ce este foarte important la o vârstă mai mare. Este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Datorită mărimilor sale de 20*5*18 cm este compact şi poate fi depozitat cu uşurinţă.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...