Cod: SM340102 Categorie: La medic
  În stoc
116 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Valiză medicală cu accesorii de la producătorul franțuzesc Smoby este un set atemporal cu accesorii medicale, care vin într-o valiză practică roz, cu capac transparent. Este concepută pentru copiii de la 3 ani, cărora le place să se joace de-a profesiile medicilor. Valiza cu motivul animat Hello Kitty va oferi copiilor până la 25 de accesorii, datorită cărora le va oferi pacienților cea mai bună examinare. Printre accesorii vor găsi un stetoscop, o seringă, ochelari medicali, un termometru, stetoscop, ciocan, plasture, foarfecă, fișă pentru examinarea ochilor, fișă de examinare, cutii și sticle cu lapte. Valiza medicală a copiilor este ușoară, din plastic, care este catifelată la atingere. Datorită mânerului practic, este ușor de transportat.

Valiză medicală pentru micuții medici nu este doar o jucărie foarte distractivă, cu un design realist, ci contribuie și la dezvoltarea copiilor. Prin manipularea instrumentelor și accesoriilor medicale, se dezvoltă abilitățile motrice fine și abilitățile de mișcare ale copiilor. Este foarte important să îi îndrumăm pe copiii să se joace de-a profesiile adulților. Copiii își asumă un sentiment de responsabilitate pentru propriile acțiuni și își dezvoltă creativitatea și imaginația. Prin intermediul ustensilelor folosite de medici în munca lor, cei mici ei se apropie de lumea adulților. Învață să gândească logic, să comunice cu pacienții lor și să îi ajute. Dimensiunile valizei sunt de 26*11*24 cm.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...