Cod: BIG56493 Categorie: Príslušenstvo k odrážadlám
136 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Volanul interactiv BIG Ambulanță este un accesoriu minunat pentru fiecare babytaxiu și îl va fascina pe fiecare copil de la 12 luni. Volanul în combinație de culori gri-negru îi va distra pe copii cu 8 sunete diferite. Acesta dispune și de un vitezometru și luminile transformă vehiculul într-o mașină de ambulanță adevărată. Acesta se poate conecta la orice babytaxiu BIG Classic, New și Next, de asemenea și pe tractorul BIG. Butoanele au fost fabricate pentru mânuțele copilașului. Ambalajul conține 3 baterii AAA, care sunt potrivite mai ales pentru testare astfel că, vă recomandăm cât mai curând o schimbare a acestora. Volanul strălucește într-un design precum cel real astfel că, le va cuceri privirea copiilor de la prima vedere. 

Cu ajutorul babytaxiului sau a tractorului copilașului i-i se vor dezvolta abilitățile de mișcare, li-i se va întări musculatura pe picioare și mâini. Copii vor fi mai aproape de lumea adulților că își conduc vehiculul. Cu siguranță că, copii s-ar bucura de un astfel de cadou minunat, deoarece condusul nu va fi niciodată plictisitor. Desigur că, vehiculele rutiere nu sunt doar accesorii distractive și vehicule pentru alungarea plictiselii, ci se știe faptul că, copii se vor putea distra cu astfel de jucării timp de multe ore. Cu acest volan interactiv fiecare călătorie va fi o experiență pentru copii. 

Jucăriile de la marca germană BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care este caracterizat prin putere, rezistență, masivitate - și toate acestea sunt caracteristicile mărcii. Punctul principal al mărcii BIG este siguranța jucăriilor astfel că, materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, ci și nedăunătoare sănătății. Culorile vii sunt protejate de filtrul UV pentru ca în timp razele de soare să nu le distrugă. Marca BIG oferă o garanție de 3 ani pentru produsele sale. Design inconfundabil, tehnici moderne de fabricare și jucării, care vor satisface nevoia fiecărui copilaș - aceasta este marca BIG. 

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...