Cod: B56488 Categorie: Príslušenstvo k odrážadlám
95 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Volan interactiv Big este un accesoriu potrivit pentru babytaxiuri şi tractoare Big.  Este recomandat de la 2 ani. Culoare volanului este roşie şi  are  8 efecte de sunete. Volanul este dotată cu  toate tipurile de accessoriuri care dau senzaţia copilului de un volan real. Pachetul vine cu baterii 3xAAA, care sunt numai pentru test, este recomandat înlociurea ei. 

Babytaxiuri sau tractoarele ajută la dezvoltarea copiilor, ajută la întărirea muşchilor. Imitănd că şi ei conduc maşina lor copii se apropie de lumea reală a adulţiilor. Copii cu siguranţă vor bucura de un astfel de mare caduo, cu aceasta conducerea nu o sa mai fie plictisitor. Cu ajutorul acestui volan orice călătorie va fi o aventură pentru copil. 

Jucăriile mărcii germană Big au primit multe premi naţionale. Emblema mărcii este un bivol, cea ce simbolizează puterea, rezistenţa şi masivitatea. Aspectul principal al mărcii Bigeste siguranţa jucăriilor, materialul folosit este de calitate, reciclabilă şi sunt inofensive pentru sănătate. Designul inconfundabil, tehnicile moderne de fabricație şi jucării ce îndeplinesc toate nevoile copiilor - asta înseamnă marca Big

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...