Cod: BE912794 Categorie: Aparat de gătit pe aburi cu mixer
  În stoc
815 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Aparat de gătit cu aburi și mixer Beaba Babycook® Solo de culoarea gri este un ajutor revoluționar pentru gospodăriile cu copii mici. Datorită acestuia copiii veți putea pregăti piureuri gustoase copilașilor de la 0 luni, dar și mese mai solicitante pentru copilașii mai mari. Aparatul de gătit pe aburi și mixerul Beaba Babycook® Solo gătește mâncare pe aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Calitatea franceză de primă clasă și designul minimalist al mărcii Beaba, se potrivesc perfect în fiecare bucătărie modernă. Gustările fierte Beaba Babycook® Solo sunt potrivite pentru hrănirea copiilor din primele luni după naștere. Mâncarea în aparatul Beaba Babycook® Solo este pregătită pe aburi și nu îsi pierde vitaminele și substanțele nutritive, importante pentru creșterea corectă a bebelușului. Cuțitele de calitate, cu efectul ciclonic,  mixează bine fructele și legumele, iar consistența mâncării se adaptează vârstei bebelușului și dinților lui.

Pregătirea ușoară

Robotul de bucătărie 4in1 Beaba Babycook® Solo în frumoasa culoare de gri vă va economisi mult timp în prepararea mâncării proaspete. Întreaga pregătire și aburirea în sine, împreună cu mixatul, nu vor dura mai mult de 15 minute. În recipientul cu aburi este destul să puneți fructele și legumele iar în fierbător să turnați apă. Apoi, mama sau tata apăsă butonul pentru abur, așteptă câteva minute, toarnă excesul de apă și alimentele fierte prin apăsarea unui buton se vor mixa repede. Beaba BabyCook® Solo aparat cu abur și mixer gătește mâncarea la aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Datorită volumului mare din recipient, vă puteți pregăti mai multe porții pentru copii, pe care le veți depozita în frigider sau congelator. Întregul pachet al aparatului cu aburi Beaba cuprinde un recipient cu un volum de 1100 ml, cuțite pentru mixarea mâncării, sistem de închidere simplu „ easy clip“, un buton pentru întreaga controlare a mixerului, butonul rotativ pentru comutarea funcțiilor, o mică linguriță și capacul filtrului. Aparatul de gătit cu abur și mixerul Beaba Babycook® Solo este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. Lucrul cu acest aparat nu este dificilă, de aceea, se va descurca cu el atât tătăl cât și bunicii.

Despre Beaba

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, împreună cu copii, vase revoluționare, de la aparate de gătit până la ochelari de soare. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba de la începutul carierii sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Caracteristici

  • potrivit de la 0 luni
  • volumul recipientului de 1100 ml
  • pregătirea rapidă și ușoară a mâncării
  • gătirea delicată pe aburi și mixare rapidă
  • potrivit pentru pregătirea mâncării pentru cei mici
  • design franțuzesc atractiv și modern
  • calitate franțuzească de primă clasă
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...