Budincă de mere-cireșe

Budincă de mere-cireșe

Cu găndul la această rețetă, s-ar putea să dați din cap, dar cu siguranță merită încercată! Budinca de cireșe și mere este dulce, dar nu conține zahăr adăugat. Ouăle sunt, de asemenea, bogate în calciu și proteine, iar în combinație cu lapte și fructe, această delicatesă dulce este plină de vitamine și minerale.

Ingrediente

  • ½ o felie de pâine mai veche
  • ¼ cană de lapte
  • ½ ou
  • ¼ cană de mere
  • ⅛ cană de cireșe

Mod de preparare

Se taie pâinea cubulețe, se pune într-un castron și se acoperă cu lapte. Se lasa să stea cel putin o jumatate de oră pentru ca pâinea să se înmoaie bine. Apoi puneți pâinea împreună cu oul în blender și mixați bine. Adăugați merele decojite și tăiate felii și cireșele fără sâmburi. Amestecați tot amestecul, puneți-l într-o formă și puneți-l cu grijă în aparatul de gătit pe aburi. Adăugați apă până la nivelul 3 și fierbeți. La final, lăsăm budinca să se răcească în forma și o servim răcită.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.