Piure de morcov-dovleac și cimbru

Piure de morcov-dovleac și cimbru

Piureul de dovleac este baza  toamnei! Adăugați morcovi și cartofi în acest piure tipic de toamnă, adăugați un praf de cimbru și veți obține o garnitură pentru felul principal. Pregătind acest piure, veți prinde doi iepuri dintr-o lovitură – veți pregăti un terci delicios pentru cei mici, iar restul familiei se va bucura de o garnitură perfectă.

Ingrediente

½ cană de dovleac feliat
¾ cană morcov feliat
¾ cană cartofi feliați
1 lingură de ulei de măsline
½ lingură de cimbru

Mod de preparare

Puneți legumele curățate și în aparatul de gătit pe aburi, adăugați apă până la nivelul 3 și gătiți. Când legumele sunt suficient de fierte , transferați-le într-un blender, adăugați ulei de măsline și cimbru și mixați bine. Dacă consistența este prea groasă, adăugați restul de apă obținută de la fiertul la aburi și mixați din nou.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.