Piure de toamnă din rădăcinoase

Piure de toamnă din rădăcinoase

Copiii dvs. sunt printre cei cărora nu le place mirosul de legume? Pregătițile acest piure cu un strop de toamnă și îi veți convinge imediat de acest piure gustos și sănătos. Într-o porție din acest piure, veți servi copiilor morcovi plini de beta-caroten, vitaminele B, C, D și E, precum și magneziu, calciu și fier, precum și păstârnac, care sunt o versiune mai hrănitoare a pătrunjelului. Convingeți copiii de această delicatesă și oferiți-le legume care o să le întărească sistemul imunitar.

Ingrediente

  • ½ cană de morcov feliat
  • 1 cană de cartof dulce feliat
  • 1 cană păstărnac tocat
  • 1 cană sfeclă tocată
  • 1 lingură de cimbru
  • 1 lingură de ulei de măsline

Mod de preparare

Pregătirea acestui delicios piure de toamnă este foarte simplă. Curățați toate legumele și tăiați-le în cuburi. Puneți-l împreună într-un aparat de gătit pe aburi, adăugați apă până la nivelul doi și lăsați  să fiarbă. După fierbere, puneți legumele într-un blender și, împreună cu uleiul și cimbru, amestecați bine. Dacă este necesar, adăugați apa în care s-au fiert legumele. Se mixează până când piureul are o consistență cremoasă moale.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.