Cod: B01197 Categorie: Príslušenstvo k odrážadlám
127 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Semaforul pentru copii BIG în culoarea neagră, va învăța copii despre bazele circulației. Semaforul își schimbă automat culorile la fiecare 30 de secunde și oferă copiilor multă distracție în timp ce călătoresc pe babytaxiu sau tricicletă, conform instrucțiunilor primite de la semafor. Semaforul are o construcție robustă, pentru a rezista copiilor. Înălțimea semaforului este de 71 cm.

Pentru o stabilitate maximă, baza semaforului poate fi umplută cu apă sau nisip, astfel încât să se răstoarne. Semaforul pentru copii funcționează pe trei baterii AA. Dacă în timpul jocului, micuții șoferi uită să oprească semaforul, el se va opri automat pentru a economisi energie după o oră de funcționare. Marginile semaforului sunt rotunjite, deci chiar și în cazul unei coliziuni mici, copilul nu se va răni. Culorile semaforului sunt protejate de stabilizatoarele UV pentru a rămâne ca noi, chiar și după ani de utilizare. Marca BIG oferă o garanție de 3 ani pentru produsele sale.

Marca germană BIG este un producătorul de jucării de top care au obținut o mulțime de premii internaționale. Logo-ul producătorului BIG este un bou, care reprezintă rezistență, durabilitate și robustețe - acestea fiind și carcteristicile distinctive ale acestui brand. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, materialele folosite sunt nu numai de cea mai bună calitate, ci și inofensive. Design inconfundabil și procese moderne de fabricație a jucăriilor care îndeplinesc cerințele copiilor - acesta este producătorul BIG.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...