Cod: SM320163 Categorie: Mica prințesă
  În stoc
101 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Setul de bărbierit Barber&Cut First Beard este un cadou excelent pentru toți copiii de la 3 ani cărora le place să se joace de-a frizeri și barber. Setul original de bărbierit cu design francez de la Smoby conține 5 accesorii pentru frizer, cu care băieții și fetele vor trăi experiențe realiste în timpul jocului. Atunci când lucrează ca frizerie, vor folosi o pelerină neagră elegantă cu semn de frizerie, spumă de bărbierit, un aparat de ras din plastic, un prosop alb și o barbă maro reglabilă din 3 piese pe care o vor atașa clienților și vor lucra cu ea.

Recuzitele de top ale accesoriilor pentru frizer sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt extrem de sigure pentru copii. Băieții și fetele încearcă munca frizerilor, învață să radă barba, își antrenează abilitățile motorice și se concentrează pe detalii. Setul de bărbierit va permite copiilor să-și folosească pe deplin imaginația și creativitatea, să comunice cu clienții și să-și îmbunătățească abilitățile expresive. Setul de bărbierit este, de asemenea, o completare excelentă pentru Frizeria Barber Cut&Barber Shop, dar copiii se pot juca cu el și independent.

Datorită setului de bărbierit, copiii descoperă lumea adulților, învață la ce folosesc accesoriile individuale pentru frizer și cum să le folosească corect. Producătorul francez Smoby aduce de ani de zile copiilor jucării de cea mai bună calitate cu design adevărat francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...