Întreaga dvs. familie iubește cheesecake-ul? Savurați-l acum în confortul casei dvs., datorită acestei rețete rapide și foarte simple. Nu vă așteaptă spargerea ouălor, nu trebuie să lucrațicu făină sau să coaceți la cuptor! Acest cheesecake necopt este gata una două, dar probabil va fi mâncat și mai repede.
Ingrediente
- 5-6 biscuiți din cereale integrale zdrobiți
- ⅓ cană de unt topit
- 2 cești de frișcă
- ⅓ cană zahăr de cocos
- 1 mascarpone
Mod de preparare
Puneți fursecurile într-un blender și măcinați până obțneți o pudră, adăugați untul topit și mixați bine până când amestecul se leagă. Se toarnă această compoziție astfelpreparată într-o formă sau în multi-dozatoare și se presează pentru a forma un corpus complet. Pentru prepararea cremei se pune frișca în blender și se mixează aproximativ 15-30 de secunde. Dacă frișca este mai groasă, adăugați zahăr de cocos și mixați din nou. La final adaugăm mascarpone și amestecăm din nou bine crema. Așezați-l pe blat și puneți cheesecake-ul la frigider pentru două ore. Se serveste ornat cu fructe după gust.