Supă cremă de mazăre cu șuncă afumată

Supă cremă de mazăre cu șuncă afumată

Adăugați și verdețurile de primăvară în farfuria copilului dvs.! Nimic nu este mai satisfăcător în timpul primăverii decât o supă groasă și cremoasă făcută din păstăi de mazăre proaspete. Pentru un gust mai intens și mai bun, adăugați șuncă înăbușită și un prânz sau o cină sănătoasă este pe lume!

Ingrediente

  • 150 g mazăre proaspătă
  • 1 ceapă albă
  • 60 g cartofi
  • 20 g suncă afumată
  • puțin unt

Mod de preparare

Curățați cartofii și ceapa și tăiați-le în cuburi mici. Curățați apoi mazărea proaspătă și puneți-o la aburi împreună cu celelalte legume. Adăugați apă până la nivelul trei și lăsați să firabă. Transferați ingredientele fierte împreună cu șunca și untul într-un blender și mixați până când consistența devine cremoasă. De asemenea, puteți adăuga smântână de gătit pentru un gust mai fin. Înainte de servire se orneaza supa cu șuncă afumată, frunze de mentă și se servește cu o bagheta prăjită.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.