Fulgi de ovăz cu curmale și pere

Fulgi de ovăz cu curmale și pere

Odată cu venirea iernii, diminețile devin din ce în ce mai reci, în care nimeni nu vrea să se ridice din pat. Dar asta se va schimba după ce dimineața veți simți acest miros de fulgi de ovăz delicios. Fulgii de ovăz plini de fibre sunt atât de dulci încât nu trebuie să fie asezonate - sunt suficiente doar perele și curmalele. Le puteți prepara foarte repede, dar de preferință în cantități mai mari. O să fie nu doar pe placul copiilor ci și a adulților.

Ingrediente

  • 1 cană de fulgi de ovâz
  • 1 pară
  • 2 curmale

Mod de preparare

Puneți fulgii de ovăz împreună cu o cană de apă în accesoriul de gătit paste, umpleți aparatul cu apă până la nivelul 1 și gătiți. Apoi puneți perele tăiate cubulețe și curmalele fără sâmburi în aparatul de gătit pe aburi, adăugați apă până la nivelul 2 și așteptați ca fructele să fiarbă. La final, adăugați fructele în fulgi de ovăz și mixați totul până când obțineți fulgi de ovăz.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.