Piure de dovleac varză kale cu măr

Piure de dovleac varză kale cu măr

Toamna este departe de a se termina, ba dimpotrivă! Acum își arată adevărata față, pe care zilele ploioase alternează cu zilele însorite, care sunt din ce în ce mai rare, ca emoțiile. Cu toate acestea, fructele și legumele din grădină devin și ele rare. Bucurați-vă de ultimele fructe ale toamnei și serviți copiilor un piure de toamnă delicios și plin de vitamine, de care avem cu toții nevoie în acest moment.

Ingrediente

  • 1 măr
  • 1 vană de varcă kale
  • 1 cană de dovleac

Mod de preparare

Ca și în cazul terciurilor similare, procedura este foarte simplă. Tăiați mărul în jumătate, îndepărtați miezul și tăiați-l în cuburi mai mici. Tăiați dovleacul spălat în bucăți mai mici și spălați frunzele de kale sub jet de apă. Puneți legumele împreună cu mărul în aparatul de gătit pe aburi, adăugați apă până la nivelul 2 și lăsați să se fiarbă. După gătire, turnați excesul de apă într-un bol și mixați ingredientele fierte într-un blender. Dacă este necesar, adăugați apă și mixați până cănd obțineți consistența piureului csre este potrivită pentru dvs.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.