Nimic nu vă încălzește mai bine într-o zi rece de ianuarie decât supa fierbinte de roșii a mamei! Aromele amestecate în această supă vor satisface papilele gustative ale tuturor copiilor și ale adulților, iar dacă doriți să îmbunătățiți această rețetă, nu uitați să adăugați o cantitate bună de cașcaval ras la final.
Ingrediente
- 2 conserve de rosii tocate
- ¼ ceapă
- 2 căței de usturoi
- ½ linguriță de sare
- ½ linguriță de piper negru
- ¼ cești de pastă de roșii sau piure
- 3 frunze de busuioc
- ½ cănă de iaurt grecesc alb
Mod de preparare
Puneți roșiile, ceapa tocată, busuiocul și usturoiul în aparatul de gătit pe aburi, adăugați apă până la nivelul 2 și gătiți. După gătire, puneți aceste ingrediente împreună cu ingredientele rămase într-un blender și mixați bine. înainte de servire puteți decora cu frunze de busuioc și iaurt grecesc.