Paste cu conopidă, broccoli și sos de cașcaval

19. mar'20
Paste cu conopidă, broccoli și sos de cașcaval

Copiii dvs. refuză legumele? Adăugați o bucată de cașcaval delicios și problema va fi rezolvată! Este foarte indicat ca cei mici să mănânce conopidă și broccoli, deoarece aceste legume au multe beneficii pentru sănătate. Să menționăm cel puțin protecția împotriva afecțiunilor cardiace, o reprezentare bogată de antioxidanți, capacitatea de a elimina toxinele din organism sau de a face față inflamației.

Ingrediente

  • 2 căni de paste cu năut
  • 1 lingură de unt
  • ¼ ceapă
  • 2 căni de lapte
  • 1 cană de supă de legume
  • 2 căni de cheddar ras
  • 170 g brocoli
  • 170 g conpodiă
  • sar și piper
  • parmezan

Mod de preparare

FIerbeți pastele în recipientulpentru paste - umpleti rezervorul cu apa pana la nivelul 3. Între timp, tăiați ceapa, broccoli și conopida în buchețele mici. După ce gătiți pastele, puneți legumele în aparatul de gătit pe aburi, adăugați apă la al doilea nivel și lăsați-o să fiarbă. Puneți broccoli fiert împreună cu conopida, cheddar, untul și laptele într-un blender și mixați puțin (cascavalul ar trebui să se topească când intră în contact cu legumele calde). La final adăugați ceapă, sare și piper după gust și mixați din nou în funcție de faptul dacă doriti un sos cremos sau cu bucățele de legume. Amestecați sosul cu pastele fierte, presărați cu parmezan ras și serviți.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.