Salată de vară norvegiană cu somon

20. iun'19
Salată de vară norvegiană cu somon

Înlocuiți vara prăjelile grele cu salate ușoare care nu îngreunează organismul pe vremea caldă. Somonul gustos combinat cu castraveți proaspeți și cartofi bogați creează o armonie perfectă de arome, care sunt îmbunătățite și mai mult de mărarul distinctiv.

Ingrediente

  • 120 g castraveți
  • 60 g cartofi
  • 30 g somon
    mărar
  • 1 linguriță de ulei de măsline

Mod de preparare

Curățați cartofii, spălați-i și tăiați-i în cubulețe de aproximativ 1 cm. De asemenea, tăiați somonul în bucăți mici, dar verificați cu atenție dacă nu există încă oase în el. Se pune impreună cu cartofii în aparatul de gătit pe aburi, se adaugă apă până la nivelul 3 și se lasă să fiarbă. Între timp, curățați castraveții și tăiați-l în cuburi mici. Amestecați într-un castron somonul fiert și răcit, cartofii și castravetele, adaugăm ulei de măsline și un praf de mărar.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.