Supă proaspătă de dovlecel cu mentă și brânză feta

28. mai'20
Supă proaspătă de dovlecel cu mentă și brânză feta

Nimic nu se compară cu vitaminele din legumele de primăvară. Primele legume de primăvară furnizează organismului vitamine și minerale, care sunt importante pentru copii și adulți după iarnă. Gustul excepțional al dovleceilor din această rețetă este completat de mentă proaspătă și brânză feta, care este cireașa de pe tort.

Ingrediente

  • 1 o cană de dovlecel tăiat
  • 1 a ½ cană de cartofi tăiați cubulețe
  • 1 o linguriță de frunze de mentă
  • brânză feta

Mod de preparare

Curățăm cartofii, îi taiem cubulete mai mici și tăiem dovleceii la fel. Puneți legumele împreună cu menta în aparatul de gătit pe aburi, adăugați apă până la nivelul 2 și lăsați să fiarbă. Se mixează ingredientele fierte împreună cu brânza și, dacă este necesar, se adaugă apă pentru a se dilua. Serviți supa singură, dar o poți servi și cu pâine prăjită sau semințe.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.