Terci de ovăz cu curmale și pară

Terci de ovăz cu curmale și pară

Odată cu venirea iernii vin încet, dar sigur diminețile mai reci, în care nimeni nu vrea să se ridice din pat. Dar asta se va schimba după ce dimineața veți simți mirosul în bucătăria a acestui terci de ovăz delicios. Terciul de ovăz plin de fibre este atât de dulce încât nu trebuie să fie asezonat - sunt suficiente doar perele și curmalele. Îl puteți prepara foarte repede, dar de preferință în cantități mai mari. Este posibil ca nu doar copiii să să bucure de el, ci și de dumneavoastră.

Ingrediente

  • 1 cană de fulgi de ovăz
  • 1 pară
  • 2 curmele

Mod de preparare

Puneți fulgii de ovăz împreună cu o cană de apă în recipeintul de gătit paste, umpleți aparatul de gătit pe aburi, cu apă până la nivelul 1 și lăsați să fiarbă. Apoi puneți perele tăiate cubulețe și curmalele fără sâmburi în aparatul de gătit pe aburi, adăugați apă până la nivelul 2 și așteptați ca fructele să fiarbă la aburi. La final, adăugați fructele în fulgi de ovăz și mixați totul până când obțineți un terci de ovăz.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.