Crumble de rubarbă-căpșuni

30. mai'19
Crumble de rubarbă-căpșuni

Cu greu mai găsim un desert care să amintească de primăvară. În acest sezon frumos, rubarba și căpșunile sunt cele mai des folosite ingrediente în deserturi. Gustul acrișor tipic al rubarbei este perfect completat de căpșunile dulci, iar dacă doriți și mai multă dulceață, înlocuiți biscuitele cu fursecuri dulci sau pur și simplu adăugați îndulcitor.

Ingrediente

  • 1 biscuite mai mic
  • 90 g căpșuni
  • 60 g rubarba

Mod de preparare

Spălați tulpina de rubarbă, îndepărtați ambele capete și tăiați-o în bucăți mai mici. Puneți rubarba tocată în aparatul de gătit pe aburi, adăugați apă până la nivelul 2 și gătiți. Între timp, spălați căpșunile, îndepărtați tulpinile și tăiați-le în sferturi. Mixați rubarba fiartă, adaugați căpșunile și puneți amestecul pregătit într-un bol. Presărați amestecul de căpșuni-rubarbă cu pesmet zdrobit. În funcție de gustul dvs., puteți adăuga zahăr, miere sau sirop de arțar la rețetă, deoarece rubarba are propriul gust specific.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.