Carne de vită în stil provensal

10. oct'19
Carne de vită în stil provensal

Le serviți copiilor doar carne de pasăre și evitați alte tipuri de carne? Includeți carnea de vită de înaltă calitate în alimentația lor. Deși are un gust mai puternic, este o sursă excelentă de fier și conține multe minerale care susțin creșterea sănătoasă a copiilor. Cu siguranță vor adora această carne de vită în stil provensal cu tapioca!

Ingrediente

  • 90 g roșii
  • 70 g dovlecei
  • 30 g perle de tapioca
  • 20 g carne de vită
  • 1 linguriță de ulei de măsline

Mod de preparare

Puneți apa la fiert într-o oală mic și între timp pregătiți roșiile. Tăiați-le ușor în forma literei X de pe fund și scufundați-le în apa clocotită timp de 30 de secunde. Apoi le scurgeți și le clătiți cu apă rece. Datorită acestui lucru, roșiile pot fi curățate frumos și rapid. Tăiați roșiile decojite în jumătate și îndepărtați semințele. În același timp, tăiați dovlecelul în rondele subțiri și carnea de vită în bucăți mai mici. Se toarnă apă în aparatul de gătit pe aburi până la nivelul 3, se pun roșiile, dovlecelul și carnea și se lasă să fiarbă.

Fierbeți tapioca conform instructiunilor de pe ambalaj - aceasta este fiartă cănd biluțele sunt transparente. Scurgeți tapioca fiartă și puneți-o deoparte. La final, punem rosiile fierte, dovlecelul si carnea in blender, adaugăm uleiul de măsline si mixăm. Dacă este necesar, adăugați apa în care s-au fiert legumele și carnea. Se serveste cu tapioca fiartă.

Vrei să ai o prezentare generală a tuturor noutăților?
Înscrie-te la newsletter și vei primi întotdeauna informații noi despre reduceri și produse.